DentEstet DE4Teens

Orto Denta

Specialistul în ortodonție
Înainte să fie recrutat în echipa de supereroi DE4KIDS, Orto Denta a cutreierat Ținutul Dentis în lung și-n lat, vânând dințișori sălbatici, de la cei mai mici, până la cei mai mari și îndreptându-i cu multă grijă și tenacitate. Cu ajutorul bricketsilor și arcurilor flexibile, Orto Denta îi ajută pe cei mici să prindă dințișorii sălbatici, care se abat de la creșterea normală, oferindu-le astfel cel mai frumos zâmbet.

hero image

De ce să apelezi la superputerea lui Orto Denta?

  • Corectează dinții malpoziționați și spațiile interdentare inestetice
  • Îmbunătățește funcționalitatea și estetica zâmbetului
  • Îmbunătățește masticația
  • Crește stima de sine prin oferirea unui zâmbet estetic
section image

Tratament ortodontic cu trainer

Primul tratament ortodontic al copilului poate începe chiar și la vârsta de 3 ani, cu ajutorul trainerului dentar. Acesta este asemănător unei gutiere moi, realizat dintr-un silicon special, care corectează obiceiurile vicioase, antrenează dezvoltarea mușchilor răspunzători de vorbirea corectă și previne dezvoltarea cariilor dentare.
Tratament ortodontic cu trainer

Află totul de la specialistul nostru Orto Denta

Aparate dentare pentru copii

Cele mai recente studii arată faptul că mai mult de 50% dintre copii au nevoie de aparat dentar, iar specialiștii atrag atenția asupra faptului că aceste probleme dentare duc, cel mai adesea, la afecțiuni gastrice, imperfecțiuni ale pronunției și apariția cariilor acolo unde dinții sunt inghiesuiți.
Aparate dentare pentru copii

Află totul de la specialistul nostru Orto Denta