DentEstet DE4Teens

Cariere

hero image

Îți muțumim pentru interesul manifestat față de clinicile DENT ESTET 4 Kids, parte a grupulului DENT ESTET, lider de piață în stomatologia din România. Indiferent dacă faci parte dintr-un program de pregătire sau dintr-o altă organizație, aici ai oportunitatea de a deveni un membru valoros al unei companii unice.

Cei peste 13 ani de experiență în tratarea copiilor ne-au învățat că cel mai important lucru este sa-i oferi copilului toate condițiile pentru a se acomoda cu medicul stomatolog și a dezvolta o atitudine pozitivă față de vizitele preventive, periodice. Pentru asta, dar și pentru a asigura procesul de dezvoltare continuă, am susținut specializarea medicilor în fiecare ramură a stomatologiei și includerea echipei medicale în programe de pregătire în SUA și Europa. Totodată, ne-am asigurat că departamentele conexe HR, Marketing și Comunicare, Achiziții, Patient Care și Financiar-Administrativ funcționează împreună pentru a asigura un scop final: satisfacția pacientului și a părintelui.

Te invităm să descoperi oportunitățile pe care DENT ESTET 4 Kids ți le oferă pentru a-ți atinge obiectivele profesionale!

Te rugăm să completezi toate informațiile obligatorii!
Formular de aplicare online
check
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
check
Sunt de acord și am luat cunoștință de Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.