CSR

Prin deschiderea primei clinici stomatologice din România și Estul Europei, dedicate exclusiv copiilor, DENT ESTET 4 KIDS și-a asumat un rol extrem de important: acela de educator al pieței și al pacienților, deopotrivă.

Pionier în domeniul stomatologiei pediatrice, DENT ESTET 4 KIDS și-a dorit, încă de la început, să asigure tuturor copiilor acces la servicii dentare de calitate, într-o atmosferă și mediu specifice vârstei, împreună cu tratamente dentare realizate de specialiști în stomatologia pediatrică.

 

În 2008 am lansat programul În vizită la Zâna Măseluță

Programul În vizită la Zâna Măseluță este dedicat școlilor și grădinițelor din sectorul de stat și privat și are ca principal scop creșterea gradului de educație în rândul copiilor și al părinților, în ceea ce privește sănătatea orală.

 

În vizită la Zâna Măseluță este un program complex de educație și prevenție:

  • Copiii participă la un workshop susținut de medicii stomatologi pediatri, care le vorbesc despre importanța unui zâmbet sănătos și despre cum avem grijă de el, cum și când se realizează periajul dentar, ce alimente sunt prietenii dinților sănătoși, când trebuie sa vină la medicul stomatolog pediatru.
  • La finalul workshop-ului, fiecare copil beneficieză de o consultație individuală și pleacă acasă cu un status dentar complet

DENT ESTET 4 KIDS are peste 55 de școli și grădinițe partenere în acest program, iar peste 8.000 de copii au venit În vizită la Zâna Măseluță.

 

Tot în 2008 am creat un program special dedicat părinților – Dental Care Parenting Workshop

Știm că părinții sunt expusi la informatii din diverse surse, adesea contradictorii, motiv pentru care ne-am gândit să venim în sprijinul lor și să le oferim detalii concrete și corecte despre cum să aibă grijă de zâmbetul copiilor lor, în funcție de vârsta acestora.

Dinții de lapte necesită o îngrijire specială și atentă, lucru datorat smalțului extrem de subțire. Acesta este motivul pentru care părinții trebuie să fie foarte atenți la igiena zilnică, alimentație și vizitele periodice la medicul stomatolog pediatru.

De aceea, ne-am dorit să fim noi cei care informăm părinții cu privire la îngrijirea corectă, vizitele periodice, gestionarea unor situații noi – ex. traumatismul dentar.

 

Încă de la deschiderea primei clinici DENT ESTET 4 KIDS sprijinim Asociația Salvați Copiii

De peste 12 ani colaborăm cu Asociația Salvați Copiii, timp în care am asigurat tratamente dentare gratuite pentru copiii care provin din familii defavorizate.

 

 

DENT ESTET este partener strategic al Salvați Copiii România. Lucrăm împreună de 8 ani în beneficiul copiilor din programele noastre. DENT ESTET asigură controlul și tratamentul stomatologic de specialitate în centrele sale pentru copiii cu care noi lucrăm, copii care au mare nevoie de investigații și tratament stomatologic, pe care mulți dintre ei nu și l-ar permite. În plus de aceasta, modul în care sunt pregătiți medicii să interacționeze cu copiii este remarcabil. Nu am întâlnit până la ei copii care să meargă cu plăcere la stomatolog, să vadă acel mediu ca unul prietenos, de joacă, dar și de maximă atenție pe care adulții le-o oferă copiilor. Până în prezent, au fost tratați peste 480 de copii la DENT ESTET.
Suntem foarte onorați și fericiți de acest parteneriat!

– Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România

 

Din 2011 ajutăm Fundația Inimi Deschise

De aproape 10 ani asigurăm tratamentul urgențelor stomatologice pentru copiii din cadrul Fundației Inimi Deschise.

 

Creștem Zâmbete Sănătoase și Ajungem Mari

Din 2017 sprijinim copiii din cadrul asociației Ajungem Mari și le oferim tratamente dentare gratuite, pentru a le asigura o sănătate dentară optimă.

 

 

Suntem foarte încântați de sprijinul partenerilor de la DENT ESTET 4 KIDS pentru copiii noștri instituționalizați din București. Aceștia s-au simțit foarte bine de fiecare dată și voluntarii au fost mereu impresionați de grija personalului și de profesionalismul lor. E grozav să avem susținerea DENT ESTET pentru acești copii care nu au primit îngrijirea de care aveau nevoie în mediile dure din care provin.
Mulțumim DENT ESTET pentru sprijin și deschidere!

Vivianda Nicolae, Coordonator Ajungem MARI

 

Din 2019 suntem partenerii Fundației Polisano din Sibiu

Cel mai recent parteneriat al DENT ESTET 4 KIDS este cel cu Fundația Polisano, alături de care pornim la drum, în caravană, către școlile și grădinițele din judetul Sibiu, pentru a le vorbi elevilor despre sănătatea orală și despre importanța igienei pentru un organism sănătos.

 

    București – Petre CrețuBucurești – Mircea ZorileanuTimișoaraSibiu    ×
    Descoperă
    Campaniile Active