DentEstet DE4Teens

Dr. Antonia Tănase

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică

Dr. Antonia Tănase este medic stomatolog pediatru în cadrul echipei DENT ESTET 4 Kids, finalizând cursurile Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

A fost preocupată de sănătatea oamenilor încă din copilărie, iar vizitele la dentist au făcut-o să-și dorească să devină un medic priceput și pasionat să redea încrederea în zâmbetele pacienților săi. Din totdeauna a avut o slăbiciune pentru copii, motiv pentru care stomatologia pediatrică a fost o alegere naturală, firească. Adoră să comunice cu cei mici, să fie parte din poveștile lor pline de imaginație, să ascultele glumele pline de umor care provoacă răsete colorate și să privească sinceritatea din ochii lor.

„Îmi doresc să formez obiceiuri sănătoase și experiențe frumoase pentru copii chiar de la aceste vârste. În acest fel, viitorii adulți își vor păstra sănătatea orală pe termen cât mai lung.”

Cea mai mare provocare pentru dr. Antonia Tănase este abordarea unui pacient anxios care se află pentru prima dată la clinică și nu acceptă sub nicio formă tratamentele dentare sau, pur și simplu, vizita în cabinet. Satisfacția nu întârzie să apară, însă este soldată cu multă răbdare și o comunicare eficientă.

„Mi se pare extrem de satisfăcător momentul de la sfârșitul tratamentului unui astfel de pacient când aud: “A fost foarte distractivă vizita la stomatolog! Abia aștept să mai vin”. Acestea sunt lucrurile mici, care mie îmi aduc bucurie la sfârșitul zilei.”

În momentele în care nu este la clinică, dr. Antonia Tănase călătorește, se plimbă în parc și admiră natura, schiază sau merge să vizioneze un film.

Dr. Antonia Tănase face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS București.