DentEstet DE4Teens

Ploiești

DENT ESTET 4 Kids Rahovei

hero image
DENT ESTET 4 KIDS, în Ploiești!

DENT ESTET 4 KIDS este un concept unic introdus pentru prima dată de DENT ESTET în medicina dentară din România. O clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilor, care vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu tratamente dentare specifice fiecărei categorii de vârstă, precum și cu soluții de acomodare pentru pacienții anxioși.

Începând din septembrie 2021, vă așteptăm în noua clinică DENT ESTET Ploiești, unde copiii pot beneficia de expertiza unor medici supraspecializați, cu certificări în SUA și Europa, și de cele mai noi tehnologii pentru a garanta un diagnostic corect și sigur.

Clinica DENT ESTET Ploiești este situată în strada Rahovei, nr. 32 și dispune de patru unituri dentare dotate cu cele mai noi tehnologii, special pentru confortul copiilor.

La DENT ESTET 4 KIDS Ploiești vă puteți bucura de:

 

  • tratamente stomatologice adaptate copiilor, astfel încât să le garanteze acestora siguranța și confortul necesar
  • echipă medicală dedicată exclusiv copiilor formată din medici stomatologi pediatri cu pregătire la cursuri internaționale din America și Europa
  • ședințe de consiliere realizate cu psihologii DENT ESTET 4 KIDS, care transformă fiecare vizită la clinică într-un motiv de bucurie
  • tehnologii de ultimă generație, în premieră doar în clinicile DENT ESTET 4 KIDS

 

Vă așteptăm cu drag în clinica stomatologică pentru copii din Ploiești!

Ploiești - Rahovei
Strada Rahovei 32, Ploiești
+40 751 60 20 20 happy.ploiesti@de4kids.ro

Luni-Vineri: 08:00 - 21:00

Sâmbătă: 08:00 - 14:00*

Duminică: Închis

*doar pentru programări și urgențe

Facebook Youtube