DentEstet DE4Teens

Arad

DENT ESTET 4 Kids Dorobanți

hero image

Clinica DENT ESTET 4 Kids Arad face parte din primul și cel mai mare grup de clinici stomatologice private dedicate exclusiv copiilor, cu o experiență de peste 14 ani!

La DENT ESTET 4 Kids, scopul nostru este să creăm o experiență pozitivă încă de la prima vizită și să ne asigurăm că pacienții se bucură de o bună sănătate orală pe termen lung.

Înțelegem cât este de important ca fiecare copil să se simtă confortabil în cabinetul stomatologic. Considerăm că, doar astfel, copiii vor avea încredere în medicul dentist, încredere care trebuie să dureze toată viața.

Situată pe Str. Dorobați, nr. 40, clinica DENT ESTET 4 Kids Arad oferă servicii stomatologice dedicate copiilor la standarde de calitate de neegalat, adaptate în funcție de vârstă, în condiții de siguranță și confort maxim, promovând, totodată, o atmosferă prietenoasă și relaxată.

Clinica stomatologică DENT ESTET Arad dispune de 7 unituri dentare, dintre care 3 sunt dedicate copiilor și adolescenților.

Într-un ambient creat special pentru ei, medicii noștri specializați în lucrul exclusiv cu copiii au la dispoziție ultimele tehnologii digitale necesare realizării unor tratamente performante, personalizate în funcție de categoria de vârstă, ce oferă garanția unor rezultate bune pe termen lung.

Mai mult, venim în întâmpinarea părinților și copiilor și cu soluții pentru tratarea pacienților anxioși, prin diverse tehnici de acomodare sau sedare conștientă, realizate cu ajutorul unui psiholog.

Credem că îngrijirea orală trebuie să înceapă de la erupția primului dinte și, de aceea, vă așteptăm la clinica stomatologică DENT ESTET 4 Kids Arad pentru a descoperi avantajele pe care le oferă o clinică dedicată exclusiv copiilor și o echipă de medici pregătită să ofere copiilor pacienți cele mai bune soluții de tratament.

Vă așteptăm cu drag!

Arad - Dorobanți
Str. Dorobanți, nr.40
0747 30 40 40 happy.arad@de4kids.ro

Luni-Vineri: 08:00 - 21:00

Sâmbătă: 08:00 - 15:00*

Duminică: Închis

*doar pentru programări și urgențe

Facebook Instagram Youtube