DentEstet DE4Teens

Dr. Mihaela Vezeanu

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică

Orice părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său. Acest lucru, raportat la vizitele la medicul stomatolog, se traduce în specialiști la curent cu ultimele tehnici de lucru, materiale de calitate și tehnologii de ultimă generație care să asigure confortul pe toata durata tratamentului. Dr. Mihaela Vezeanu înțelege importanța acestor cerințe și își perfecționează constant abilitățile relaționale și de practică.

Consideră că teama copiilor este justificată și este întotdeauna pregătită să le explice celor mici că sunt în siguranță. Pacientul trebuie să simtă apropiere față de medic, să se simtă înțeles, să prindă încredere că este ascultat și că părerile îi sunt respectate”.

Construind o relație strânsă cu părinții, Dr. Mihaela Vezeanu reușește să promoveze prevenția încă de acasă. O atitudine pozitivă și optimistă înainte de vizita la medicul stomatolog poate face uneori minuni în desfășurarea tratamentului.

„Vizitele medicale frecvente, controalele periodice ne salvează de tratamente laborioase prin tratarea afecțiunilor în stadii care nu implică disconfort. “

Dr. Mihaela Vezeanu face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS București.