DentEstet DE4Teens

Dr. Andrei Stanciu

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică / Competență inhalosedare

Dr. Andrei Stanciu, medic stomatolog pediatru în echipa DENT ESTET 4 KIDS, a absolvit în anul 2016 Facultatea de Medicină Dentară „Titu Maiorescu”.

Copilăria lui a fost dominată de experiențe neplăcute la dentist, fapt pentru care a ales această profesie cu speranța de a putea schimba modul în care este perceput acest domeniu în societate, accentul fiind pus pe experiența oamenilor.

Satisfacția cea mai mare o are atunci când determină un pacient să își depășească temerile, reușind astfel să ducă planul de tratament la rezultatele dorite. Pentru dr. Andrei Stanciu, găsirea soluțiilor adaptabile pentru fiecare pacient pe care îl tratează reprezintă o provocare, însă reușește de fiecare dată să o depășească cu succes.

Timpul liber reprezintă o oportunitate de a călători, de a petrece timp cu animalul de companie, de a găti și de a ieși împreuna cu prietenii.

Cursuri și congrese de specialitate:

  • Curs de instruire inițială nivel II, februarie 2019
  • Dent4All Congress – București, martie 2019
  • Congres – ”De la clasic la modern în medicina dentară” – Sibiu, noiembrie 2018
  • Simpozion UNAS – ”Viziunea profilactică în medicina stomatologică” – București, noiembrie 2018
  • Curs de Pedodonție clinica & Tehnica de inhalo-sedare susținut de Prof. Dr. Johannes Einwag și Dr. Curtis Goho – Quinstessence International Romania – Dental Education Division, noiembrie 2017
  • Dent4All Congress – București, martie 2017
Dr. Andrei Stanciu face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS București și Sibiu.