DentEstet DE4Teens

Dr. Ana Păvălan

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică

Dr. Ana Păvălan este medic stomatolog pediatru DENT ESTET 4 Kids Craiova ce urmează programul de rezidențiat în Parodontologie. În același timp, este doctorand în cadrul disciplinei Parodontologie, UMF Craiova.

„Mereu am privit zâmbetul ca pe o carte de vizită pe care o înmânăm tuturor oamenilor cu care interacționăm. Faptul că pot ajuta oamenii sa fie fericiți este cel mai frumos lucru la care ma pot gândi!”

Pentru medicul nostru, cea mai mare provocare este aceea de a aduce noutate în ceea ce face. Totodată, dorința de perfecționare profesională este continuă, pentru că adoră să fie alături de pacienți zi de zi și să descopere noi modalități de a-i face să se simtă plăcut în cabinet.

„Glumele, inteligența și sinceritatea copiilor mă bucură nespus și mă fac să închei ziua cu o energie extraordinară!”

În timpul liber, pasiunea dr. Ana Păvălan este grădinăritul, pentru că îngrijirea plantelor îi oferă liniște și fericire. O uimește procesul de creștere și îi place să urmărească îndeaproape cum o mică sămânță devine un arbore uriaș.

Educație

  • Curs – Restaurări directe cu Compozitele de la GC. Sunt ionomerii de sticlă o metodă de restaurare durabilă?, 23 iulie 2023, Craiova
  • 4th Internațional Symposium – soft tissue management around teeth and implants, 26-27 mai 2023, Florența
  • Asociația Dental Office Managers (ADOM) – Curs intensiv de Stomatologie Pediatrică, 25-26 noiembrie 2022
Dr. Ana Păvălan face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS Craiova.