DentEstet DE4Teens

Bianca Radu

Psiholog

Bianca Radu a ales profesia de psiholog din dorința de autocunoaștere și de a-i ajuta pe ceilalți. Însă, de-a lungul creșterii sale profesionale și în urma specializării în hipnoză, Bianca a realizat și utilitatea acestei ramuri diferite în stomatologie.

Odată ce am descoperit că valorile mele se suprapun cu cele ale DENT ESTET 4 KIDS, unde am fost primită cu brațele deschise – m-am lansat în a face tot ceea ce ține de mine, pentru a ajuta pacienții să se bucure de o experiență pozitivă în timpul tratamentelor stomatologice.

Bianca consideră drept o provocare a acestei profesii tocmai faptul că fiecare pacient este unic, este special și vine în cabinet cu nevoile, dar și cu resursele sale, unice. Drept urmare, pacientul este acceptat și abordat individual, iar asta face ca fiecare intervenție să fie personalizată și specială.

De aici vine și satisfacția sa:

Mintea mea se simte liberă să găseasca soluții… Unul dintre punctele mele forte fiind creativitatea, mă adaptez ușor și spontan oricărei situații, iar pacienții mei se simt mereu în siguranță, mai întâi în preajama mea, apoi, în întregul context medical, pe parcursul tratementelor stomatologice.

Bianca iubește oamenii, armonia și locurile frumoase.

Dacă zilnic, mă gasiți în mijlocul pacienților care au nevoie de ajutorul meu, atunci când nu sunt acolo, mă aflu cu siguranță într-un loc minunat, în natură, cu cei dragi sufletului meu, încărcându-mă cu energia pe care urmează să o împart următorilor pacienți care trec pragul clinicii DENT ESTET.

Bianca Radu a absolvit Facultatea de Științe, secția psihologie, din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, în anul 2004, iar ulterior a urmat cursuri de masterat în Managementul Sănătății, Securității și Relațiilor de Muncă din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Membru al Colegiului Psihologilor din România din 2002, Bianca Radu a urmat în perioada martie 2014 – 2018 cursurile de formare profesională ”Hipnoza clinica și Terapie Ericksoniană”, organizat de Asociația Română de hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană (ARHTE).

Ulterior, în perioada 2019 – 2020, psihologul Bianca Radu s-a specializat la Paris, urmând cursul de formare ”Hipnoza medicală pentru stomatologie”, organizat de institutul Hypnoteeth, dedicat învățării hipnozei medicale de către profesioniștii din domeniul sănătății mentale și stomatologie.

 

Cursuri de specializare la care a participat recent:

  • Curs de autorizare pentru ”Profilul Comportamental persolog” – Consultant autorizat DISC persolog (2021)
  • Simpozionul: ’’Integrare Și Diversitate În Hipnopsihoterapia Eriksoniană’’ – organizat de ARHTE (2020)
  • Formare ’’Hipnoza medicala pentru stomatologie’’ – PARIS – organizat de HYPNOTEETH (2019 – 2020)
  • Formare profesională: ”Hipnoza clinică și Terapie Ericksoniană” – organizat de ARHTE 9 (martie 2014 – 2018)

 

 

Bianca Radu face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS Sibiu.