Despre noi

“În anul 2008, când băieţelul meu Carol avea doar 2 ani, am realizat că, deși pusesem bazele mai multor clinici stomatologice la standarde internaționale, dedicate adulţilor, îmi era aproape imposibil să previn și să tratez corespunzător afecțiunile dentare ale copilului meu.

Fiind medic stomatolog, înţelegeam cât de important era ca fiul meu să fie consultat şi tratat începând cu vârsta de 1 an, aşa cum recomandă și Academia Americană de Medicină Dentară Pediatrică (AAPD). Însă nu exista un loc în care medicii stomatologi să fie specializaţi în tratamente dentare adaptate copiilor, aparatura şi întregul ambient să fie dedicate și personalizate pe categorii de vârstă. Și, cel mai important, îmi doream să existe soluţii reale pentru tratarea copiilor anxioşi sau a celor care suferiseră deja traume în cabinetul medicului stomatolog.

Pentru România și Europa de Est, deschiderea primei clinici stomatologice dedicate exclusiv copiilor a fost nu doar o premieră, ci și o reală provocare. În 2008 era foarte greu să găsești medici motivați să își dedice întreaga carieră acestei specialități, iar DENT ESTET 4 KIDS a fost prima clinică ce a format o echipă de medici stomatologi pediatri la cursuri internaționale din America și Europa.

Odată formată echipa, am reușit să îi oferim acestei specialități importanța pe care o merită și să aducem în România o abordare cu totul specială. Și suntem mândri să spunem că o mare parte din medici sunt alături de noi încă de la început.”

Dr. Oana Taban,
CEO & Fondator DENT ESTET

Stomatologia pediatrică, o specialitate diferită

DENT ESTET 4 KIDS nu este doar o clinică stomatologică pentru copii, ci o adevărată experiență, care începe din momentul în care părintele și copilul pășesc în clinică.

Pentru că am vrut să venim în întâmpinarea părinților și copiilor cu soluții pentru tratarea stărilor de anxietate din cabinetul dentistului, am creat primul departament ATI de sine stătător, utilitat conform stardardelor în vigoare, și am adus în clinică un psiholog care să ajute copiii să depășească frica de stomatolog.

Creăm experiențe care asigură sănătatea adulților de mâine

La DENT ESTET 4 KIDS tratăm copiii și educăm adulții de mâine. Cei peste 11 ani de experiență ne-au învățat că cel mai important lucru este acela de a-i oferi copilului toate condițiile pentru a se acomoda cu medicul stomatolog și a dezvolta o atitudine pozitivă față de vizitele preventive, periodice, la medic și la asistentul de profilaxie. Acest lucru asigură atât reușita tratamentului, cât și premisele unui stil de viață sănătos pentru viitorul adult.

Citește mai multe despre compania noastră:

×
Descoperă
Campaniile Active