DentEstet DE4Teens

Dr. Viorela Aciobăniței

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică / Rezident Ortodonție și Ortopedie Dento - Facială

Dr. Viorela Aciobăniței

Dr. Viorela Aciobăniței a ales stomatologia drept profesie fiind dintotdeauna captivată de această ramură a medicinei, cu un impact major asupra sănătății pacienților, încrederii în sine, stării generale de sănătate, modului în care aceștia se odihnesc, mănâncă și vorbesc.

Consideră că cel mai provocator lucru în domeniul stomatologiei este faptul că aceasta combină o multitudine de aptitudini: de la comunicare, răbdare, capacitatea de a lucra sub presiune la manualitate și dexteritate. Cea mai mare satisfacție o obține atunci când reușește să îndeplinească cu succes toate aceste lucruri și pacienții pleacă fericiți din cabinet.

Chiar și în timpul liber, este o persoană căreia îi place să aibă mereu o activitate, indiferent că este vorba despre sport, plimbări, călătorii sau a petrece timpul cu prietenii și familia. Iubește muntele și oamenii care sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Dr. Viorela Aciobăniței a absolvit cursurile Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ’’Carol Davila’’, București, în anul 2020.

Din anul 2021, Dr. Viorela Aciobăniței face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS, în prezent fiind și medic rezident Ortodonție și Ortopedie Dento-facială în cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ’’Prof. Dr. Dan Theodorescu’’, București.

 

Cursuri de specializare la care a participat recent:

 

  • Colajul brackeților – curs teoretic și practic de ortodonție, 2021
  • Ortodonție practică – Brackeți, arcuri și colaj, 2021
  • Ortodonție practică – Diagnosticul în ortodonția practică, București, 2021
  • Healing with biomimetic dentistry, București, 2021
  • MIH – o nouă provocare în stomatologia pediatrică, de la diagnostic la tratament – Webinar, 2021
  • Preventing side effects and managing mistakes in our treatment mechanics – Webinar, 2021
  • Control of the oclussal plane and changes in Cranio – Mandibular relationship in MLD, 2021
Dr. Viorela Aciobăniței face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS București.