DentEstet DE4Teens

Dr. Roxana Croitoru

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică

Dr. Roxana Croitoru este medic stomatolog pediatru în cadrul echipei de medici DENT ESTET 4 Kids din Timișoara, absolvind Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”.

A ales stomatologia încă din copilărie, iar de-a lungul timpului decizia ei a rămas neclintită. Cu certitudine știe că nimic nu se compară cu zâmbetul unui copil, iar acesta a fost factorul determinant pentru care a ales pedodonția.

Consideră că provocările apar constant și sunt diverse. „Cheia” unei atitudini pozitive care o ajută să depășească orice barieră este empatia, capacitatea de a asculta și a înțelege nevoile fiecărui pacient, în timp ce menține conduita medicală.

Satisfacția provine chiar și din cele mai mici lucruri, pentru că este dedicată 100% meseriei sale, iar acest lucru se reflectă în zâmbetele sănătoase ale celor mici.

„Satisfacția supremă este atunci când un pacient a plecat din cabinet cu zâmbetul pe buze, deși poate nu l-a avut atunci când a intrat.”

Este pasionată de pictură, iar în timpul liber îi place să se relaxeze vizionând un film la cinema alături de familie și prieteni.

Dr. Roxana Croitoru face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS Timișoara.