DentEstet DE4Teens

Dr. Cătălin Udrescu

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică / Competența pedodonție și inhalosedare

Dr. Cătălin Udrescu a absolvit cursurile Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF Timişoara. Și-a început cariera Imediat după terminarea facultății, în Germania.

Experiența internațională l-a ajutat să se perfecționeze în tehnici de tratament folosite în marile clinici din Europa și SUA și să poată oferi tratamente premium de stomatologie pediatrică, odată întors în țară.

Dr. Cătălin Udrescu s-a hotărât să urmeze o carieră în domeniul medicinei încă de la o vârstă fragedă, când s-a confruntat și cu primele probleme dentare. Din acel moment a știut că va deveni, peste ani, medic stomatolog.

Deși, la început, stomatologia pediatrică i s-a părut mai degrabă o provocare, ulterior s-a dovedit a fi cea mai bună alegere, transformându-se în pasiune.

Comunică foarte mult cu pacienții săi, motiv pentru care se și înțelege atât de bine cu ei.

 

Le explic, pe înțelesul lor, care sunt etapele tratamentelui și care va fi rolul lor, iar asta îi face să aibă încredere în mine.

Pentru dr. Cătălin Udrescu, timpul petrecut în cabinet este unul constructiv, pentru că petrece mult timp cu pacienții și echipa sa, iar în timpul liber este angrenat în alte echipe, alături de care îi place să practice diverse sporturi.

  • Certificare inhalosedare
Dr. Cătălin Udrescu face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS Timișoara.