DentEstet DE4Teens

Dr. Bianca Teiușanu

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică

Dr. Bianca Teiușanu

Dr. Bianca Teiușanu, medic stomatolog pediatru, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, iar în prezent urmează programul de rezidențiat Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Dan Theodorescu, București.

Fiind o persoană care apreciază atât arta, cât și știința, stomatologia a fost o alegere firească. Totodată, este o profesie care necesită multă răbdare, empatie, iar aceste două caracteristici i-au confirmat că face alegerea potrivită.

O provocare pe care a întâlnit-o în această profesie este aceea de a se adapta la nevoile medicale și personalitatea fiecărui pacient în parte. Fiecare om este diferit, motiv pentru care metoda de abordare trebuie să se preteze fiecărui caz pentru a trata acuzele medicale, dar și teama și anxietatea legate de stomatolog. Pentru Bianca, cea mai mare satisfacție este atunci când devine prietena pacienților săi, aceștia revenind cu drag la fiecare ședință.

Muzica și cititul sunt metodele prin care se relaxează zilnic. De asemenea, în timpul liber îi place să călătorească, desprinzându-se astfel de provocările vieții cotidiene.

Dr. Bianca Teiușanu face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS București.