DentEstet DE4Teens

Dr. Andrei Geicu

Medic stomatolog / Stomatologie pediatrică

Dr. Andrei Geicu

Dr. Geicu Andrei Daniel a ales stomatologia ca profesie atras fiind de faptul că, prin prisma acestei meserii, poate schimba complet viețile oamenilor prin transformarea zâmbetului. Consideră că un zâmbet sănătos și estetic ne face pe toți mai optimiști, pozitivi și mai încrezători în forțele proprii.

Totodată, își dorește să le demonstreze pacienților săi că vizitele la stomatolog se pot transforma în experiențe plăcute și lipsite de durere, în ciuda concepțiilor puternic înrădăcinate despre domeniul stomatologiei.

Pentru Dr. Geicu Andrei Daniel, cea mai mare provocare o reprezintă cazurile complexe, anatomia diferită și, în unele cazuri, dificilă a pacienților săi.

Personal, cea mai mare satisfacție o reprezintă zâmbetul și încrederea pe care le afișează pacienții la finalul vizitei, iar în unele cazuri, o îmbrățișare caldă care îți poate schimba complet ziua.

În timpul liber, îi face plăcere să se destindă cutreierând trasee montane și locurile mirifice pe care le descoperă în natură. De asemenea, sportul de toate tipurile și stadioanele unde se desfășoară, dar și jocurile pe calculator, îl relaxează complet.

Mă destind oamenii mereu pozitivi, sociabili, care au o gândire sănătoasă bazată pe argumente bine întemeiate și, nu în ultimul rând, familia și prietenii mei la care țin foarte mult.

Dr. Geicu Andrei Daniel a absolvit în 2018 cursurile Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, iar din anul 2022 face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS, unde este medic stomatolog.

În prezent, este și medic stomatolog rezident Stomatologie Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ’’Carol Davila’’, București.

 

Cursuri de specializare la care a participat recent:

  • Webinar „Amprente și preparații – simplu și predictibil”
  • Webinar „Tratamente estetice și minim invazive – o provocare a tuturor specialităților stomatologice”
  • Webinar „20 Mistakes in Rubber Dam Isolation and how to avoid them”
  • Congresul „Viziuni și tendințe în practica stomatologică”, organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi București, 2021
  • „Stress Congress – Stress și longevitate în era COVID-19”, organizat de UMF “Carol Davila”, 2021
Dr. Andrei Geicu face parte din echipa DENT ESTET 4 KIDS București și Ploiești.