Dr. Ramona Marin

Medic Stomatolog Pediatru,

Medic Rezident Pedodonție

Dr. Ramona Marin a decis să devină medic stomatolog încă din timpul liceului, când a și urmat un program special în cadrul unui cabinet dentar. Captivată de toată activitatea stomatologică, dr. Marin a decis, astfel, să urmeze Facultatea de Medicină Dentară.

În timpul facultății s-a implicat activ în proiecte caritabile, fiind voluntar al unei asociații non-profit și mergând deseori în școli din zone defavorizate. În acele momente a realizat că stomatologia pediatrică este cea care i se potrivește cel mai bine.

„Vreau să mă implic în procesul de dezvoltare armonioasă al viitorilor adulți. Consider că educația (de orice tip) trebuie instituită de la o vârstă cât mai frageda și, cu mare drag, vreau să iau parte la proces. ”

Dr. Ramona Marin consideră că succesul unui tratament dentar pornește, în primul rând, de la o bună comunicare, chiar și în cazul pacienților de vârstă mică.

În timpul liber adoră să călătorească, să cunoască culturi noi, obiceiuri și istoria locului. Iubește animalele și își petrece mult timp în aer liber.

 

Cursuri de specializare la care a participat recent:

  • Coroane din zirconiu pentru copii, dr. Rohan Bhat – Asociația Sud Asiatică de Stomatologie Pediatrică
  • Controlul infecțiilor pentru medicii dentiști, dr. Juan F. Yepes – Asociația Sud Asiatică de Stomatologie Pediatrică
  • “Realizarea unei obturații estetice și funcționale printr-un protocol simplu, în zona anterioară”, 2020
  • “10 metode de refacere anatoformă a punctului de contact în restaurările directe cu rășini compozite”, București, 2019
  • Al XI-lea Congres Național Zilele Medicinei Dentare Craiovene cu tema “Implicațiile noilor tehnologii în practica stomatologică” Craiova, 2019
  • Curs de pedodonție clinică & tehnica de inhalo – sedare. Standardele actuale de tratament în Pedodonție, 2019
  • Curs introductiv teoretic și practic de inhalosedare cu protoxid de azot, 2019
  • Congresul Dent4all, București, 2018
×
3 campanii active. Descoperă-le BucureștiSibiuTimișoara