Dr. Monica Ivanciuc

Medic Stomatolog Pediatru<
Specialist Parodontologie

Dr. Monica Ivanciuc a început să se pregătească pentru a deveni medic stomatolog din timpul liceului, știind încă de atunci că doar asta vrea să facă. După ce a absolvit Facultatea de Medicină Dentară Carol Davila, a urmat 3 ani de rezidențiat în Parodontologie, obținând, în același timp, competență în Stomatologia pediatrică.

Este foarte important în această meserie să evoluezi continuu, motiv pentru care particip la numeroase congrese și cursuri de profil din țară și străinătate.”

Dr. Ivanciuc crede că toate specializările stomatologiei au frumusețea lor, dar pentru ea stomatologia pediatrică are o componentă nobilă, acesta fiind și motivul pentru care a ales această ramură a medicinei dentare.

Un medic pedodont este echipat cu toate cunoștințele necesare pentru a trata afecțiunile dentare ale copiilor în funcție de dezvoltarea fizică, emoțională și socială în care acesta se află, practic e punctul de pornire pentru a deveni un adult fără teama de dentist. Iubesc ceea ce fac și acesta este secretul meu în lucrul cu copiii. Stomatologia pediatrică este mai mult decât o știință, un medic pedodont trebuie să fie și un bun cunoscător al psihologiei copilului.”

 

În timpul liber, dr. Ivanciuc își petrece timpul călătorind, îmbrățișând fiecare experiență, bucurându-se de locuri și oameni noi, de arhitectura și cultura locală. O relaxează, în același timp, gătitul, muzica bună și sportul.

Cursuri de specializare la care a participat recent:

  • Diplomă EZ PEDO Certified Provider for Pediatric Zirconia Crowns
  • Certificare Ortodonţie interceptivă cu ajutorul Trainerului dentar
  • „Traumatismele dentare si dento-alveolare la copil si adolescent”, Prof. Dr. Arina Vinereanu, Bucuresti
×
3 campanii active. Descoperă-le București Sibiu Timișoara