Dr. Mihai Gavrilescu

Medic Stomatolog Pediatru,
Medic Rezident Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Pentru dr. Mihai Gavrilescu zâmbetul are un rol covârșitor în interacțiunea zilnică, acesta fiind și motivul pentru care a decis să devină medic stomatolog.

Stomatologia pediatrică i se potrivește cel mai bine deoarece, în modul acesta, poate influența, pe viață, evoluția unui zâmbet. Faptul că poate ajuta copiii să renunțe la obiceiuri vicioase și să adopte o igienă orală optimă, îl stimulează în fiecare zi.

Nu are un secret atunci când vorbește despre interacțiunea cu pacienții săi, însă faptul că îi înțelege foarte bine, empatizând cu ei, îl ajută să realizeze toate tratamentele dentare cu ușurință.

Timpul liber și-l petrece citind – subiectele preferate fiind legate de economie, psihologie, politică, antreprenoriat și marketing. Pe plan secund este sportul, pe care îl practică ocazional.

Studiile și le completează prin de cursuri de aprofundare precum:
  • Curs “Nuvola Clear Aligners” – Dr. Roy Marco
  • Curs Udemy „Introducere în Biomecanica Ortodontică ”
  • Locul III în cadrul Congresului Internațional de Medicină Dentară DenTim 2018, pentru Comunicarea Orală “Conformitatea practicii medicale stomatologice cu cerințe legale aplicabile obținerii acordului informat al pacientului”
  • Conferința introductivă – Ortodonție Linguală- Asociația de Ortodonție Linguală din România
  • Licențiat în Legislație Medicală și Malpraxis
×
3 campanii active. Descoperă-le BucureștiSibiuTimișoara