Dr. Laura Velcu

Medic Stomatolog Pediatru

Dr. Laura Velcu a absolvit, în 2011, Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, iar din anul 2018 s-a alăturat echipei DENT ESTET 4 KIDS Sibiu.

 

După ce a lucrat cu adulți și copii, și-a dat seama că își dorește să practice doar stomatologia pediatrică și să realizeze tratamente fără a cauza stări de anxietate sau teamă.

 

Secretul ei în lucrul cu copiii stă în abordarea diferită și în crearea unei povești în care pacientul este eroul principal. Iar atunci când nu scrie/creează povești împreună cu pacienții săi, îi place să citească și să imortalizeze locurile în care călătorește. Aflați mai multe informații despre povestea dr. Laura Velcu de aici.

 

Cursuri de specializare la care a participat recent:

  • “Metode, tehnici și viziuni interdisciplinare în medicina dentară. Profesionalism, competență și artă în practica curentă în cabinetul de medicină dentară”, Societatea Dentară Română, mai, 2018, București
  • „Aspecte terapeutice de demult și tratamente actuale ale stomatologiei românești”, Scietatea Română de Stomatologie, iunie, 2017, București
  • „Medicină dentară între profilaxie și reabilitare orală compexă”, CMDR Târgu Mureș, octombrie, 2016, Tg. Mureș
×
3 campanii active. Descoperă-le BucureștiSibiuTimișoara