Dr. Dana Ivan

Medic Stomatolog Pediatru,

Specialist Chirurgie Dentară

Dr. Dana Ivan crede că stomatologia pediatrică este cea care a ales-o pe ea, iar această ramură a medicinei dentare este cea care o împlinește cu adevărat din punct de vedere profesional și nu numai.

Specialist în Chirurgie dento-alveolară, dr. Ivan practică doar stomatologia pediatrică din anul 2008 și doar asta se vede făcând și în continuare.

În orice meserie reușești dacă ai chemare, dacă îți place ceea ce faci, dacă știi să te evaluezi corect și dacă ai dorința de a ajunge printre cei mai buni. Meseria de stomatolog pediatru este o meserie foarte frumoasă, dar și dificilă, trebuie să fii un bun profesionist și un bun psiholog. Atunci când îți faci datoria cu pasiune, cu dăruire, responsabilitate, seriozitate și profesionalism, succesul este garantat!

 

Pentru dr. Dana Ivan stomatologia este ea însăși o pasiune, pe care a descoperit-o cel mai bine atunci când a început să lucreze cu copii. Se mai spune despre stomatologi că sunt artizanii zâmbetelor, iar dr. Ivan înțelege mai bine ca oricine – a absolvit Școala de Arte Populare, Secția Canto.

În timpul liber îi mai place să descopere locuri noi, este pasionată de fotografie și îi place să-și încarce bateriile plimbându-se în natură.

Cursuri de specializare la care a participat recent:

  • Compentență în Pedodonție
  • Competență în Inhalosedare
  • Certificare EZ PEDO Provider for Pediatric Zirconia Crowns, USA
×
3 campanii active. Descoperă-le București Sibiu Timișoara