Dr. Cosmina Dușan

Medic Stomatolog Pediatru,
Masterand Odontoiatria Pediatrica ed Ortodonzia Intercettiva

Dr. Cosmina Duşan a absolvit cursurile Facultăţii de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş”, Timişoara după finalizarea studiilor facultății de Drept. Pasiunea pentru stomatologia pediatrică a fost completată de certificarea în Pedagogie de Recuperare ce îi oferă competenţe în comunicarea cu copiii cu nevoi speciale.

Dorind să înțeleagă și mai bine copii, a absolvit și cursurile unei Școli Postuniversitare de Psihopedagogie – recuperare pentru copii.

Având copil încă din perioada facultății, m-am lovit de nevoia de a merge la stomatolog. Eu neavând experiența necesară pe atunci, m-aș fi bucurat să am posibilitatea să-mi duc copilul într-o clinică asemănătoare celei în care profesez eu acum, însa în Timișoara nu exista la acel moment.

Nu crede că există secrete pentru o bună interacțiune cu pacienții săi, ci multă răbdare, dragoste pentru profesie și oameni și multă empatie.

Timpul liber și-l petrece alături de familie, călătorind și cunoscând oameni noi.

Cursuri de specialitate:

  • Odontoiatria Pediatrica ed Ortodonzia Intercettiva, Universita degli Studi dell L’Aquila, Italia – program Masterat de 2 ani
  • Competență în Pedagogie de Recuperare
  • GC Composite Training Course – G-AENIAL, Belgium
×
3 campanii active. Descoperă-le BucureștiSibiuTimișoara