Dr. Ana Vînău

Rezident Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială
Specialist Parodontologie
Medic Stomatolog Pediatru

Dr. Ana Vînău a ales să devină medic stomatolog pentru că este o fire ce tinde spre perfecționism, iar această profesie necesită o atenție sporită și îndreptată către detaliu. De asemenea, consideră că disciplina și perseverența, două dintre calitățile ei, se potrivesc de minune cu meseria de medic dentist.

Din păcate, până nu demult, stomatologia pediatrică, în Romania, nu a fost tratată cu interes si cu seriozitate, iar segmentul acesta de pacienți cu vârste mici a fost privat de acordarea unei îngrijiri medicale corespunzătoare. Îmi place foarte mult să interacționez cu copiii, iar acest lucru m-a determinat să aduc o îmbunătațire în calitatea vieții lor și, în același timp, să excelez în meseria pe care o practic. Prin evaluarea, diagnosticarea și tratarea corectă a problemelor de ordin dentar, faci o diferență majoră în viața pacientului copil, viitor pacient compliant adult.

Dr. Ana Vînău își petrece timpul liber pictând, plimbându-se în natură sau petrecând timp de calitate alături de familia sa.

 

Cursuri de specialitate:

  • „Lingual Liberty system”, Dr. Didier Fillion
  • Certificate of Completion “Zirconia Crowns for Children” by John P. Hansen, DDS, Chicago
  • Diplomă EZ PEDO Certified Provider for Pediatric Zirconia Crowns
×
3 campanii active. Descoperă-le BucureștiSibiuTimișoara