Stomatologie copii Timișoara

DENT ESTET 4 KIDS te așteaptă în Timișoara!

 

Ne bucurăm că ai ales DE 4 KIDS! Clinica stomatologică pentru copii din Timișoara face parte din primul și cel mai mare grup de clinici stomatologice din țară și din Europa de Est dedicate exclusiv copiilor. De peste 11 ani, oferim tratamente dentare adaptate categoriilor de vârstă, cu o echipă de medici stomatologi pediatri și medici ortodonți de top. În tot acest timp peste 45.000 de copii s-au bucurat de serviciile noastre.

 

DENT ESTET 4 KIDS, cea mai performantă clinică de stomatologie pentru copii din Timișoara

 

Situată pe strada Independenței nr. 15, clinica stomatologică DENT ESTET 4 KIDS din Timișoara este locul special conceput pentru a asigura confortul copiilor. Clinica este dotată cu cele mai avansate tehnologii, astfel încât să ofere pacienților tratamente corecte și sigure. Și pentru că teama de dentist este frecvent întâlnită în rândul copiilor, am adus în clinică un psiholog care să-i ajute să scape de anxietate. Acesta lucrează, în același timp, și cu părinții, în vederea creșterii nivelului de informare și educare cu privire la sănătatea dentara a copiilor., precum și în ceea ce privește educarea părinților cu privire la sănătatea dentară a copiilor.

 

Alegând DE 4 KIDS, clinica de stomatologie pentru copii din Timișoara ce oferă tratamente dentare aliniate la standardele marilor clinici din SUA și Europa, beneficiați de mai multe avantaje:

 

 • Locație modernă, special amenajată pentru copii, dotată cu cele mai noi tehnologii și materiale;
 • Medici stomatologi cu experiență, care lucrează exclusiv cu copii;
 • Sprijinul unui psiholog specializat în tratarea anxientatii la copii;
 • Program personalizat de prevenție și monitorizare post-tratament;
 • Primul departament ATI de sine stătător, dintr-o clinică stomatologică.

Medicii stomatologi pediatri DENT ESTET 4 KIDS cunosc modalitățile prin care pot deveni prietenii copiilor, transformând fiecare vizită la clinică într-o experiență memorabilă. Vă așteptăm cu drag în clinica noastră stomatologică din Timișoara!

Vă așteptăm cu drag!

 

DENT ESTET 4 KIDS Timișoara

 

Adresă: Str. Independenței. Nr. 15, Timișoara

Telefon: +40 742 10 77 77

E-mail:happy[@]de4kids.ro

 

PROGRAM:

 

L-V: 8 – 20

Sam: 8 – 14*

Dum: Închis

*doar pentru programări și urgențe

 

  Pacient existentPacient nou

  Timișoara  ×
  3 campanii active. Descoperă-le BucureștiSibiuTimișoara