Inapoi la: Aparat dentar

Ortho Center

Excelența în servicii stomatologice premium și dorința de a oferi pacienților noștri cele mai bune și mai eficiente soluții ne-au determinat să infiintăm Ortho Center – primul departament din țară cu medici supraspecializați în tratamentul ortodontic personalizat fiecarei grupe de vârstă.

Inaugurat în anul 2008, Ortho Center reunește cea mai numeroasă echipă de medici ortodonți din țară specializați în tratamente ortodontice specifice fiecărei vârste – atât pentru adulți, cât și pentru copii și adolescenți.

Cei 10 medici ai departamentului au urmat cursuri de certificare în Statele Unite, în Germania și alte țări din Europa, fapt care ne-a permis să oferim în exclusivitate în România o gamă completă de servicii stomatologice de ortodonție. Pacienții au acces la diverse tipuri de aparate dentare care răspund oricărui tip de nevoie – mobile, fixe și chiar linguale, unul din membrii echipei noastre fiind primul medic stomatolog din țară certificat în aplicarea aparatului revoluționar invizibil Incognito.

Desfășurăm constant campanii de informare pentru pacienți cu privire la importanța urmării tratamentului ortodontic la timp și numeroasele beneficii pe care acesta le oferă pe termen lung. Cei peste 1600 pacienți multumiți care au ales Ortho Center înseamnă tot atâtea zâmbete frumoase ce stau drept mărturie experienței echipei noastre.

Clinica DENT ESTET