Testimoniale

Truta Nela

   
"Este un medic foarte bun, care știe să-și apropie micii pacienți și este de o calmitate ieșită din comun, iar de răbdare nici n-am ce sa mai spun."

“Pentru Clinica Dent Estet 4 Kids: Despre relația dintre medicul stomatolog, respectiv Dr. Adriana Șerban și Truta Alexandra Ana-Maria de 7 ani, pot spune că s-a format o legătură foarte strânsă în urmă cu trei ani și jumătate. Susțin acest lucru în primul rând ca părinte și părerea mea este că pentru a practica această profesie de medic stomatolog pedodont trebuie să fii și un foarte bun psiholog. Doctorița Adriana Șerban s-a descurcat foarte bine cu un copil, care a luat frica medicului stomatolog, înainte să ajungem la clinica dumneavoastră Dent Estet 4 Kids, iar povestioarele de care s-a folosit tot timpul cu albinuța, bondărelul, setilă, plăpumioara, etc. au funcționat extraordinar de bine.
Este un medic foarte bun, care știe să-și apropie micii pacienți și este de o calmitate ieșită din comun, iar de răbdare nici n-am ce sa mai spun.
Copilul meu o iubește și o îndrăgește foarte mult și aș vrea să vă spun că indiferent de durere, că am facut anestezie fiindcă ne-au crescut și două rânduri de dințișori, că am polizat locul cu căriuța, n-a contat, doar atât o frază și era atentă “Ușor, ușor Domnișoara Adriana, ușor” astea erau cuvintele micuței. Pentru noi ca familie este un medic de nota 10 și îi mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a ieșit în cale în cale și a fost pe placul micuței Truta Alexandra Ana-Maria
Cred că aveți medici foarte buni, ca și asistentele de altfel, iar faptul că le dau curaj copiilor și nu există teama de a reveni la medicul stomatolog, indiferent de neplăcerile create în acea oră, contează foarte mult, credeți-mă pe cuvânt. Iar dialogul dintre cele două întotdeauna m-a făcut să zâmbesc la această zână bună “Dr. Adriana Șerban”: “Ușor, ușor Domnișoara Adriana, ușor da!?” “Da Ana lucrez foarte ușor!” O apreciez pentru faptul că există, pentru răbdarea dumneaei, fiindcă cu toții avem probleme, dar nu și le-a arătat niciodată, că am scăpat de sedare și știe să folosească foarte bine cunoștințele de psihologie și stomatologie. Vă doresc să funcționați foarte mulți ani ca și Clinică, iar prețurile pentru plombițe, sigilări, etc. mi se par acceptabile ca preț.”