Happy Visit

Bine ați venit!

 

Vă mulțumim că ați ales echipa DENT ESTET 4 Kids si vă asigurăm că medicii, dar și ceilalți prieteni de aici vor avea grijă ca vizita de acomodare să fie una distractivă și educativă.

Ce reprezintă Happy Visit? copil scaun stoma

Happy Visit reprezintă prima întâlnire a copilului cu vârsta sub 3 ani cu medicul dentist pediatru. La DE4Kids, aceasta nu este o simplă vizită în cabinetul stomatologic, ci este o consultaţie ce cuprinde trei etape:

  1. Acomodarea copilului cu mediul din clinică – în funcţie de vârstă, copilul va face cunoştinţă cu jocurile şi jucăriile, va colora, sau va explora zona de aşteptare împreună cu părinţii. Personalul clinicii are grijă ca familia să se simtă în largul ei şi să uite că se află într-o clinică stomatologică.
  2. Consultaţia de specialitate – are loc în cabinet, sau dacă copilul nu doreşte să coopereze, într-un spaţiu special amenajat. Medicul va examina aparatul dento-maxilar (dinţii, ocluzia, mucoasa) şi va evalua riscul de apariţie a cariilor dentare.
  3. Discuţia medic – părinte – pe parcursul discuţiei medicul va oferi informaţii, recomandări şi indicaţii specifice cazului, precum şi răspunsuri la toate întrebările. Specialistul le va prezenta părinţilor tehnicile corecte de periaj dentar şi igienizare orală în funcţie de vârstă, dar şi principiile unei alimentaţii corecte şi sănătoase.

La finalul vizitei familia va primi un dosar personalizat, ce conţine materiale informative.Happy-visit2

Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani am pregătit un pachet specialconsultaţia la medicul stomatolog pediatru este redusă de la 150 RON la numai 50 RON.

 

În funcţie de statusul dentar al copilului, medicul va recomanda controlul periodic la 1 lună (pentru pacienţii cu risc crescut de apariţie a cariei dentare) sau la 4-6 luni pentru copiii fără afecţiuni dentare.

Subiecte pe care medicul le va discuta cu dvs.:

  • Sfaturi despre igiena orală corectă a dințișorilor și a gingiilor copilului
  • Prevenția afecțiunilor dentare, Fluorizarea, Sigilările dentare
  • Obiceiuri ale micuțului care pot afecta sănătatea orală
  • Etapele de dezvoltare și erupție a dinților
  • Dieta sănătoasă și influența asupra dezvoltării aparatului dento-maxilar
  • Importanța vizitelor la medic, de minimum 2 ori pe an. Aceste vizite reprezintă deopotrivă un mecanism de prevenire a cariilor și de monitorizare a evoluției dinților, dar și o metodă de a crește confortul și încrederea copilului în timpul vizitelor la stomatologul pediatru.

Pentru a vă ajuta să economisiți timp, puteți descărca și completa fișa pacientului chiar acum. Vă rugăm să nu uitați să aduceți fișa la clinică în ziua programată pentru prima vizită.

Descărcaţi Fişa Clinică a Pacientului (.pdf, 724kB)
Descărcaţi Fişa Clinică a Pacientului (.doc, 328kB)

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: