Dental Care Parenting

DE4Kids Bucuresti 12

În vizită la Zâna Măseluță

DENT ESTET 4 KIDS invită copiii din grădinițe la o întâlnire gratuită cu Zâna Măseluță, [...]

mai multe

Dental Care Parenting

Pentru părinții care doresc să cunoască mai bine echipa, au anumite întrebări sau doresc să afle informații pe un subiect specific, cum ar fi purtarea aparatelor dentare sau igiena orală, am creat un program educațional cu sesiuni de parenting, numite Dental Care Parenting.

Părinții se înscriu, medicii aleg o temă pentru fiecare workshop și țin o prezentare cu informații utile și cu cele mai noi știri din domeniu.

După fiecare prezentare urmează sesiunea de întrebări. Scopul întâlnirii este informarea și educarea în beneficiul copiilor, astfel încât părinții să afle tot ce au nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă a aparatului dento-maxilar si a intregului organism al celui mic.

În tot acest timp, copiii sunt însoțiți de personalul medical și se bucură de un program educațional într-o abordare ludică. Medicii îi învață tehnicile de bază ale unui periaj corect, importanța igienei orale și diverse lucruri educative prezentate într-un cadru prietenos cu jocuri și activități distractive.

După fiecare workshop, copiii se îndreaptă alături de părinți în cabinete pentru o consultație gratuită, după care medicul le oferă un status dentar, care descrie starea de sănătate a dinților celui mic. Sesiunile de Dental Care Parenting au fost realizate în scopul de a crea o relație mai bună de comunicare între părinte, copil și medic, dar și pentru a informa corect părinții despre aspectele importante legate de sănătatea orală a copiilor lor.

Participarea este GRATUITĂ!

Cum se pot înscrie părinții pentru a participa la aceste sesiuni de DENTAL CARE PARENTING?

Fie completați formularul de înscriere, fie ne trimiteți solicitarea la adresa office@de4kids.ro (DE4Kids Bucureşti) sau contact@de4kids.ro (DE4Kids Timişoara).

Sesiunile de Dental Care Parenting sunt dedicate exclusiv grupurilor de copii și părinți. Înscrierile individuale nu sunt valabile.

Număr participanți*:


Din motive de securitate, va rugam sa introduceti codul: captcha

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.